Envians un correu
Quart de les Valls (València). Llicenciat en magisteri musical a la Universitat Jaume I (Castelló), va obtenir el Grau en Pedagogia, especialitat de percussió, en el Conservatori Superior de Música "Salvador Seguí" de Castelló.

Andreu Queralt

Quart de les Valls (València).

Llicenciat en magisteri musical a la Universitat Jaume I (Castelló), va obtenir el Grau en Pedagogia, especialitat de percussió, en el Conservatori Superior de Música "Salvador Seguí" de Castelló. Paral·lelament, de 2013 a 2018, va estudiar a VPA (Valencia Percussion Academy). L'any 2020 finalitza el Postgrau en percussió a l'Escola Superior de Música d'Extremadura (Musikex). En l'actualitat cursa el Màster d'Investigació de la Universitat de La Rioja (UNIR).

A nivell professional, ha format part de l'OJEX (2016-2018), col·laborant amb l'OEX fins al 2019 i amb l'ONE. Es membre de Projecte SoXXI junt a altres grans percussionistes del territori valencià, grup resident del Festival SoXXI.

Ha participat en nombrosos festivals de música de cambra i d'orquestra: SoXXI (Canals), Merza Percussió (Galícia), Festival Al-Bustan de Beirut (Líban), Agora Actual Percussió (Xàbia), Setmana de Percussió de Pollença (Mallorca) entre d'altres, interpretant obres d'estrena de compositors d'arreu del món.

D'altra banda, l'any 2018, crearà amb el seu company d'estudis, Miguel Ángel Real, el grup Digraph Project, amb la qual han participat en festivals com el Festival de la música d'Almansa, Festival SoXXI, Ágora Actual i ReCrea entre d'altres. Amb aquesta formació han obtés premis en concursos com el Concurs de Cambra de Coix (Alacant) i al Festival Percute (Catarroja, València).

Desde l'any 2010 treballa com a professor en diferentes centres d'educació municipals d'arreu de València i Castello, i els darrers anys ha treballat com a professor de percussió en diferents conservatoris de les Illes Balears (Palma i Eivissa). Actualment realitza la seva tasca docent al Conservatori professional de Múrcia (Regió de Múrcia).

Tornar