Envians un correu

RiberALZ Festival

Alzira. Del 25 al 29 de juny de 2024

Formulari i plec de condicions.

El plaç d’incripció per al cur de percussió RiberALZ-Festival començarà el dia 1 d’abril i finalitzarà el dia 10 de juny.

Les places son limitades a 40 inscrits que seran reconeguts com tal per rigorós ordre d’inscripció. Es recomana als interessats no deixar la inscripció per a l’últim moment del període disposat.

Per a inscriure’s al curs es necessari emplenar el següent formulari web d’inscripció i realitzar el pagament via ingrés o transferència bancària amb la quantitat total de la modalitat corresponent, segons siga la modalitat amb menú inclòs o no, i es puga aplicar el descompte per ser alumne de la Societat Musical d’Alzira.

  • - Curs amb menú (dinar) inclós 170 euros. Alumnes matriculats a la Societat Musical d’Alzira.
  • - Curs amb menú (dinar) inclós 190 euros. Resta d’alumnes.
  • - Curs sense menu 125 euros. Alumnes de percussió de la Societat Musical d’Alzira)
  • - Curs sense menú 145 euros. Resta d’alumnes.

Totes les modalitats d’inscripció inclouen el certificat de 40h i la samarreta corporativa.

Es realitzarà un ingrés o transferència al següent nombre de compte bancari, indicant al concepte d’ingrés o transferencia les següents dades:

RIBERA-ALZ FESTIVAL + NOM I COGNOM DE L’ALUMNE INSCRIT

Nombre de compte:

Associació Cultural Apart: ES19-2100-1471-8502-0009-1914

La inscripció serà efectiva una vegada s’haja correctament emplenat el formulari web d’inscripció, realitzada la transferència i enviat el rebut de pagament en pdf a la següent direcció de correu:

riberalzfestival@gmail.com

En el temps mínim de recepció de la matrícula es rebrà un correu de confirmació de la correcta inscripció i informació complementaria del curs, a més de l’enllaç al canal privat de Telegram del RiberALZ Festival on es rebrà informació si escau durant la realització del curs. En cas de anul·lació de matrícula, aquesta serà reintegrada al 50% fins al dia 20 de juny, a partir d’aquesta data no es farà cap devolució de l’import.

  • - Indicar si l’inscrit necessita d’alguna atenció mèdica especial o dispensació de medicaments.
  • - Indicar si pateix alguna malaltia, al·lèrgia que ha de ser notificada a l’efecte de la normalitat de la realització del curs.
  • - Indicar si pateix al·lèrgia a algun tipus d’aliment o segueix algun tipus de dieta alimentària.