Envians un correu
Inicià els seus estudis de trompa a la Societat Musical d'Alboraia amb Gabriel Diago

Maria Rubio Navarro

Inicià els seus estudis de trompa a la Societat Musical d'Alboraia amb Gabriel Diago.

Continuà la seva formació al Conservatori Superior de música Joaquín Rodrigo de València amb D.José Rosell, a la Staaatliche Musikhochschule Freiburg amb Bruno Schneider i amb Javier Bonet a trompa moderna i natural.

Entre els seus nombrosos guardons i beques destaquen el premi obtingut al Concurs Internacional Città di Porcia i la beca de la Fundació Alexander von Humboldt.

Freqüentment és convidada a actuar com a concertista a festivals tant a nivell nacional i internacional com la British Horn Society, així com per col·laborar amb diverses orquestres europees, destacant la seva continuada col·laboració en qualitat de trompa solista amb la Berliner Philharmoniker.

Com a docent ha estat convidada per orquestres joves com la JONDE, OJA, JOGV, i conservatoris com Guildhall School of Music and Drama o Berklee College of Music.

Recentment ha publicat el seu primer treball discogràfic en solitari, “Es fa saber”, que inclou obres escrites per a ella.

Ha estat membre de l'Orquestra Simfònica de Madrid (Teatro Real) i des del 2002 és trompa solista de l'Orquestra de València. Forma part del Quintet Cuesta i Dreisam ensemble.

Tornar