Envians un correu
Natural de Barx (València), és titulat superior el 2020 a l'especialitat d'interpretació de la percussió

Borja Donet Donet

Natural de Barx (València), és titulat superior el 2020 a l'especialitat d'interpretació de la percussió.

A mes és titulat superior a l'especialitat de pedagogia el 2021, pel conservatori “Salvador Seguí” de Castelló de la Plana, on realitza els seus estudis superiors amb els professors Rafa Mayans, Joan Cerveró i Luís Marzal.

Paral·lelament estudia al centre de perfeccionament de percussió “VPA” amb els professors Joan Soriano, Victor Segura, Oscar Matí i Josep Furió, on a més realitza diferents estudis de perfeccionament amb Rainer Seegers, Joan Geoffroy, Nuno Aroso, Joan Castelló, Eloy Lurueña, Sisco Aparici, Miquel Bernat i Juanjo Guillem.

Pel que fa a la seva trajectòria interpretativa, ha col·laborat amb l'Orquestra d'Extremadura i és membre solista de diferents agrupacions, com ara el Conjunt Instrumental de la Safor i la Valldigna Brass-Band. El 2017, va ser guardonat amb el primer premi al II concurs de Marimba de Pollença (Mallorca).

A la Universitat de València, obté el màster en formació del professorat en l'especialitat de música, i actualment estudia el màster d’investigació en didàctiques musicals a la mateixa facultat.

El seu interès per la didàctica musical l'ha portat a fer diferents cursos de metodologia Dalcroze com IEM, així com un curs de Direcció amb el mestre Jose Rafael Vilaplana. Actualment exerceix com a professor de percussió a diferents localitats de la comarca de la Safor i de llenguatge musical al CEIP son Serra de Palma de Mallorca.

Tornar