Envians un correu
Nascut a Almansa (Albacete), va començar els seus estudis musicals al Conservatori Professional de Música "Jerónimo Meseguer" d'Almansa.

Miguel Àngel Real

Nascut a Almansa (Albacete), va començar els seus estudis musicals al Conservatori Professional de Música "Jerónimo Meseguer" d'Almansa.

Va obtenir el Títol Superior de Música al C.S.M de Castella-la Manxa, passant per "ArtEZ Conservatorium" (Holanda) on col·labora amb diversos conjunts de música contemporània i orquestres simfòniques. El 2020 finalitza el Postgrau en percussió a l'Escola Superior de Música d'Extremadura (Musikex) i actualment està cursant el Màster en Investigació de la Universitat de La Rioja (UNIR).

En l'àmbit professional, va ser membre col·laborador de l'Orquestra d'Extremadura, assistint ocasionalment a l'Orquestra Nacional d'Espanya. El 2019 formarà, juntament amb el seu duo i altres grans percussionistes, el conjunt resident del festival SoXXI (Projecte SoXXI). Des de 2021 és percussionista de la formació musical Dúa de Pel amb Sonia Megías i Eva Guillamón.

L'interès per ampliar els seus coneixements en la música contemporània i conèixer les noves tendències musicals li ha portat a assistir a cursos, seminaris i conferències dedicades a la música contemporània i l'avantguarda actual, destacant la III edició de Àgora Actual Percussió a Xàbia (Alacant) on ha treball directament amb els compositors Miguel Ángel Rivera (Mèxic), J. P. Lempke (els EUA) i la compositora Einike Leppik (Estònia).

Ha participat en nombrosos festivals de música de cambra i orquestra: Festival Internacional de Teatre Clàssic (Mèrida), SoXXI (Canals), Setmana de la Música de Cambra de Montserrat (València), After Cage (Pamplona), Àgora Actual Percussió (Xàbia), Cicle de Cambra d'Extremadura entre d'altres, interpretant obres d'estrena de compositors de tot el món.

A més, ha realitzat un monogràfic sobre les vuit peces per a timbal de Carter al costat del professor Benoît Cambreling i ha estrenat obres de Llorenç Barber i Luis Aguirre al costat de l'assembli SOXXI.

Actualment compagina la seva faceta pedagógica com a profesor de percussió al CEIPIEEM Son Serra (Palma) amb la d'interpretació, realitzant concerts i gires en diferents auditoris i festivals nacionals amb Dúa de Pel, Projecte SoXXI i Digraph Project.

Tornar