Envians un correu
Natural de L’Alcúdia (València) comença la seva formació en la pròpia localitat, seguint els seus estudis professionals al Conservatori professional de música L’Alcúdia acabant amb les més altes qualificacions i recentment ha conclòs els estudis en el Conservatori Superior de Música "Salvador Seguí” de Castelló amb les mes altes qualificacions.

Sergi Dauder López

Natural de L’Alcúdia (València).

Comença la seva formació en la pròpia localitat.

Seguint els seus estudis professionals al Conservatori professional de música L’Alcúdia acabant amb les més altes qualificacions i recentment ha conclòs els estudis en el Conservatori Superior de Música "Salvador Seguí” de Castelló amb les mes altes qualificacions.

Ademes, desde el 2018 fins l'actualitat complementa els estudis a l'acadèmia "València Percussió Academy" amb els professors: Óscar Marti, Joan Soriano, Josep Furió, Victor Segura.

També ha ampliat la seva formació orquestral amb els mestres Rafa Gálvez, Iñaki Martín, Rainer Seegers, Claudio Estay, Paco Revert, Nick Woud i Juanjo Guillem. D’altra banda, donat el seu gran interès en el repertori clàssic-contemporani, també ha ampliat el seu coneixement d'aquest amb els mestres Benoît Cambreling, Nuno Aroso, Miquel Bernat, Jean Geoffroy, Mircea Ardeleanu, Simone Beneventi, Matthias Kaul, Sisco Aparici i Philippe Spiesser.

Ha realitzat un monogràfic sobre les vuit peces per timbal de Carter al costat de professor Benoît Cambreling, al festival SOXXI de Canals i actualment és membre del grup de percussió de València Percussion Academy, on interpreten obres de Iannis Xenakis, Maki Ishii, Louis Aguirre i José Manuel López López entre d’altres.

Interesat per les diferents corrents artístiques actuals, comença a completar la meua formació a Ad Libitum de la mà de Sisco Aparici, passant per el festival de percussió “Percufest” (València) i el festival “Ágora actual percussió” (Xábia).

Tornar