Envians un correu
Va iniciar els seus estudis a la Societat Musical d'Alzira amb José Morató i al Conservatori Superior de Música "Joaquín Rodrigo" de València. Completa els seus estudis de percussió a l'Acadèmia “Neopercussió” a Madrid amb J. Guillem, J. Rubio, R. Mas, E. Llopis, F. Díaz, J. Prentice i P. Spiecer.

Josep Furió Tendero

Inicià els seus estudis a la Societat Musical d'Alzira amb José Morató i al Conservatori Superior de Música "Joaquín Rodrigo" de València.

Josep Furió Tendero va iniciar els seus estudis a la Societat Musical d'Alzira amb José Morató i al Conservatori Superior de Música "Joaquín Rodrigo" de València. Completa els seus estudis de percussió a l'Acadèmia “Neopercussió” a Madrid amb J. Guillem, J. Rubio, R. Mas, E. Llopis, F. Díaz, J. Prentice i P. Spiecer.

Va ser membre de l'EUYO (European Union Youth Orchestra) amb què va realitzar diverses gires europees amb el director Vladimir Ashkenazy.

Durant les temporades 2003 a 2005 va ser membre de la O. S. de Galícia.

Ha col·laborat amb orquestres com: O. de R.T.V.E, O. N. d'Espanya, O. N. del Port Casa da Musica, O. S. de Tenerife, O. S. de Madrid, O. S. de Bilbao, O. Ciutat de Granada, O. de la Comunitat Valenciana Palau de les Arts ... i grups de Cambra com: Sax-Ensemble, Neopercussió, Cambra XXI, TAIMA-Granada, Grup Instrumental de València.

Des del 2006 és Professor de l'Orquestra de València i del 2014 al 2021 professor a València Percussion Academy. Des del 2021 és professor de repertori orquestral a Musikex, Escola Superior de Música d'Extremadura.

És membre de SóXXI, grup resident del Festival Internacional SóXXI per a la difusió de la cultura i les Arts Contemporànies.

Ha realitzat classes magistrals a diferents Conservatoris de música d'Espanya i Portugal com al Conservatori Superior de Música de València, Conservatori Superior de Música de Canàries, Conservatori de Música de Múrcia o Escola da Musica Castelo de Paiva (Portugal).

Tornar